Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відновив роботу санаторій «Слов'янський» [21 жовтня 2014  14:53]

                   

20 жовтня 2014 на Слов'янському курорті для пацієнтів свої двері знову відкрив спеціалізований спинальний санаторій «Слов'янський».

Це знакова подія не лише для слов'янців, а й для всіх жителів України, так як «Слов'янський» на сьогодні є єдиним в країні санаторієм, в якому можуть проходити лікування та реабілітацію пацієнти з травмами і захворюваннями опорно-рухового апарату, спинного мозку, центральної та периферичної нервової системи.

- Сьогодні ми не тільки відновлюємо свою роботу, але і відкриваємо нову сторінку в історії Слов'янського курорту, - унікального лікувально-реабілітаційного центру. Прийом перших пацієнтів служить своєрідною точкою відліку в історії нашої установи, тому цей день є кращим підтвердженням того, що творення вище будь-яких руйнувань, - зазначив у своєму виступі генеральний директор ДП СКРЦ «Слов'янський курорт» Сергій Лінник та підкреслив, що відкриття стало можливим тільки завдяки патріотам, які доклали максимум зусиль, щоб це довгоочікувана подія відбулося.

На урочисте відкриття «Слов'янського» прибув секретар міської ради Олег Зонтов, який привітав всіх з цією подією і висловив надію на те, що наше місто і його жителі знайдуть в собі сили пережити трагічні події, які сталися на нашій землі і відродитися до нової слави, так як це змогли зробити співробітники санаторію.

- Відкриття подібного об'єкта є важливою подією для нас усіх. Ми розуміємо всю складність подій, які зараз відбуваються в країні, тому тільки спільними діями ми зможе повернути місто до нормальної життєдіяльності і подолати всі труднощі, - висловив упевненість Олег Зонтов.


1050Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua