Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Допомога від італійсько-української місії «Майдан» [23 жовтня 2014  15:11]

       

Сьогодні, 23 жовтня, в Слов'янськ прибула чергова благодійна допомога. На цей раз гуманітарний вантаж військовослужбовцям, задіяним в АТО, вимушеним переселенцям і слов'янцям, чиї оселі постраждали або були знищені під час перебування в Слов'янську незаконних збройних формувань терористичної організації «Донецька Народна Республіка» привезла італійсько-українська асоціація «Майдан».

Італійці привезли теплі речі, взуття, іграшки, медикаменти та засоби першої необхідності.
Секретар міської ради, в. о. міського голови Олег Зонтов зустрівся з керівниками асоціації в малому залі виконкому. Від імені всієї громади Слов'янська Олег В'ячеславович подякував гостям за надану допомогу і підтримку: «Ми непереможні, коли єдині!», - підкреслив секретар міськради і запевнив, що Слов'янськ був, є і назавжди залишиться українським містом.

На зустрічі були присутні представники протестантський громад міста, української автокефальної православної церкви, української греко-католицької церкви, представники міських виконавчої служб, які допоможуть розподілити дві тонни вантажу.

За словами президента асоціації Фабіо Преведелло, доставити необхідну допомогу в наше місто було не просто, але, завдяки спільним зусиллям і громадськості, і представників влади, це стало реальним.

- «Теплі обійми Слов'янську», саме так називається наша сьогоднішня місія. І ми дійсно хочемо передати від усієї української діаспори, що проживає в Італії, наше тепло і слова щирого захоплення за вашу мужність і силу духу. Ви показали усьому світові приклад, як потрібно боротися за своє майбутнє і свободу! - зазначив Фабіо Преведелло.


1983Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua