Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Просвітницькі заходи «Студентського братства» Донеччини та Луганщини у Слов'янську [15 січня 2015  17:35]

             

15 січня у малій залі Слов’янської міської ради Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентське братство» спільно зі Слов’янською міською радою презентувала результати просвітницького проекту "Долаємо міфи: молодь Донеччини та Луганщини святкує Різдво у Карпатах з героями документальних фільмів про боротьбу за свободу", який відбувався за підтримки низки партнерів: Національний фонд за демократію (National Endowment for Democracy, США), ГО «Наше Поділля», ВАТ «Будівництво і монтаж» (м.Слов’янськ).

У презентації взяли участь керівники структурних підрозділів Слов’янської міської ради, активісти Студентського і Учнівського братств зі Слов'янська, Лисичанська, Добропілля, тимчасово окупованого міста Макіївка та інших міст регіону. Під час заходу зокрема присутні обговорили роль кіноуроків, які проводять волонтери, у подоланні міфів, які тривалий час нав’язувалися мешканцям Донбасу і формували негативне ставлення до Західної України.

Кожен з учасників презентації з числа учнів та студентів з Донеччини та Луганщини, які щойно повернулися з мандрівки до Карпат, розказав про особисті враження від зустрічі з колишніми політв'язнями системи концтаборів радянського ГУЛАГ НКВС СРСР, що стали героями кінохронік.

Також усім присутнім були продемонстровані 2-3 хвилинні уривки документальних стрічок про боротьбу за свободу в умовах тоталітарного режиму колишнього СРСР.


1422Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua