Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Весняна толока [25 лютого 2015  08:55]

ШАНОВНІ СЛОВ’ЯНЦІ!

Ви також любите наше місто Слов’янськ, як і ми? Вам подобається, коли воно красиве і доглянуте, коли в ньому багато дерев? Тінисті алеї рятують від нестерпної літньої спеки, співають птахи, шум листя заглушає рев машин, а дорожній пил не подразнює очей? Коли є де прогулятися з дитиною та (або) домашнім улюбленцем? Ви хочете щось зробити, але не знаєте з чого почати?

Пишіть, приходьте, телефонуйте нам – і ми Вам підкажемо!

Якщо одна людина посадить дерево, це крапля в пустелі, але нас багато і якщо кожен посадить по дереву, кущу або квітці, очистить зелену зону – ми зможемо щось змінити в цьому світі.

Ми звертаємось з закликом до всіх слов’янців внести свій вклад в озеленення нашого невеликого, але дуже улюбленого міста!

Звертаємося до всіх ініціативних груп, громадських та волонтерських організацій, установ, підприємств і просто небайдужих мешканців у весняний період взяти будь-яку ділянку, зелену зону (позначений пункт) для організації на них робіт по очищенню від побутових відходів, благоустрою та озелененню. Ми готові розглянути найнеймовірніші проекти, пропозиції та надати допомогу для їх втілення.

З настанням весняного тепла все живе пробуджується до життя. Тільки спільними зусиллями у складний для нас і всієї України час, ми зможемо обдарувати наше місто добротою і усмішкою, зробити його чистим і красивим.

У зв'язку з цим, шановні слов'янці, звертаємося до вас із закликом взяти активну участь у весняних суботниках, що проводяться міською радою. Вийти на берег річки, озера, на прибудинкову ділянку, вулицю або дитячий майданчик, сквер або зелену зону біля під'їзду і докласти максимум зусиль для наведення порядку на території міста – курорту.

Сподіваємося, що на наше звернення відгукнуться підприємства та установи, релігійні та громадські організації, а також всі мешканці нашого міста.

ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ В МІСТІ – 
СПРАВА КОЖНОГО ГРОМАДЯНИНА І ПАТРІОТА НАШОЇ СЛОВ'ЯНЩИНИ!

Наші контакти:

Слов'янська міська рада, пл.Жовт.Революціі, 2, відділ екології та природних ресурсів, Соловей Лариса Володимирівна, каб. № 108, 1 поверх, т.3-40-16

Управління житлово-комунального господарства Слов'янської міської ради пл.Жовт.Революції, 3, 5 поверх, Осєтрова Олена Геннадіївна, т.2-51-07.


1584Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua