Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Увага! Операція «Первоцвіт-2015» в дії! [05 березня 2015  08:25]

Згідно рішення виконавчого комітета міської ради від 04.03.15 №127, на території міста розпочато щорічну традиційну операцію «Первоцвіт-2015». В період з 04 березня по 01 червня поточного року на території м.Слов’янська посилюється державний контроль у галузі збереження первоцвітів, які занесені до Червоної книги України, а саме: підсніжників, крокусів, цикламенів, сон-трави, шафрану, пролісків, дикорослих тюльпанів, рябчиків та конвалії.

Законодавство передбачає суворе покарання, що тягне за собою накладання штрафу на громадян у розмірі від 340 до 510 грн з конфіскацією об’єктів рослинного світу. Крім того, компенсації за шкоду, заподіяну незаконним збиранням або знищенням чи пошкодженням рослин, за кожну трав’янисту рослину від 49 до 62 грн.

Фахівці Державної екологічної інспекції у Донецькій області сумісно з співробітниками правоохоронних органів проводять рейди в місцях збору та торгівлі первоцвітів з метою притягнення до відповідальності осіб, які незаконно використовують та знищують рідкісні рослини.

Слов’янська міська рада звертається до жителів та гостей міста із закликом бережливого ставлення до ранньоквітучих весняних рослин та формування почуття відповідальності за все, що діється в Природі.


900Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua