Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відбувся обласний конкурс «Молода людина року» [25 червня 2015  18:28]

25 червня в палаці культури НКМЗ м.Краматорськ відбувся святковий захід з нагоди Дня молоді України, в рамках якого урочисто нагородили переможців та лауреатів обласного конкурсу «Молода людина року».

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації проводить конкурс «Молода людина року», присвячений Дню молоді, з метою відзначення та підтримки активних молодих людей за вагомий внесок в політичне, культурне, соціальне, студентське життя суспільства, стимулювання позитивних зрушень в молодіжному середовищі.

Під час урочистого відкриття святкового заходу до учасників звернулися заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Сливка Михайло Іванович та заступник Краматорського міського голови Яковленко Олексій Вікторович.

Михайло Іванович привітав молодь Донеччини зі святом Дня молоді України і визначив, що молоді люди Донбасу завжди займали і зараз займають передові позиції в розбудові нашої країни, є активними учасниками, переможцями і призерами найрізноманітніших конкурсів змагань, фестивалів, наукових конференцій, тощо. І саме завдяки сумлінній праці, наполегливості, творчим і спортивним здобуткам молоді в нашої країни є впевненість у майбутньому!

Міста та райони Донецької області подавали кандидатури молодих людей у наступних номінаціях: «Молодіжний лідер року», «Молодий журналіст року», «Молодий шахтар року», «Молодий металург року», «Молодий працівник правоохоронних органів року», «Молодий медичний працівник року», «Молодий працівник сільського господарства року», «Краща молодіжна ініціатива року», «Відкриття року в галузі спорту», «Молодий вчений року», «Молодий державний службовець року», «Відкриття року в галузі культури та мистецтв», «Молодий політик року», «Молодий машинобудівник року», «Молодий працівник соціальної сфери року», «Молодий підприємець року», «Молодий рятувальник року».
Загалом участь у конкурсі взяли близько 60 молодих людей з Донецької області.

Після розкриття конвертів визначилися переможці у кожній з номінацій. Так переможцями обласного конкурсу «Молода людина року» серед слов’янців стали:

  • «Молодий вчений року»: 
    Ступак Оксана Юріївна – завідувач лабораторії технічних засобів навчання, старший викладач кафедри управління навчальними закладами державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет»;
  • «Молодий підприємець року»: 
    Ковальова Олена Олександрівна – фізична особа підприємець, власник салону-перукарні «Лотос»; 
  • «Молодий медичний працівник року»: 
    Жабрєєва Марія Віталіївна – старша медична сестра офтальмологічного відділення КЛПЗ «Міська лікарня №1»;
  • «Молодий державний службовець року»:
    Міщенко Олександр Миколайович – начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

Лауреатами конкурсу у своїх номінаціях стали Вележенкова Тетяна - «Молодий державний службовець року» та Лайкова Олена - «Молодий працівник соціальної сфери року».

Усі учасники отримали дипломи лауреатів обласного конкурсу «Молода людина року» та цінні подарунки від управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА.


1342Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua