Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Триває ремонт міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи [03 липня 2015  14:46]

Літо в самому розпалі. Тривають літні канікули і міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, відправивши своїх вихованців на канікули, проводить ремонт спортивного залу, розташованого по вул.Свердлова, 59. 

Об'єднаними зусиллями спонсорів та адміністрації спортивної школи було придбано понад 280 літрів фарби, цемент, шпаклівка, пензлики і валики. Силами працівників підштукатурені і пофарбовані стіни і підлога спортивного залу, наведена розмітка. Зал помітно змінився і готовий з вересня відновити свою роботу. 

Наступний етап робіт – шпаклівка і фарбування роздягалень, службових та адміністративних приміщень. 

У подальших планах - ремонт сходинок центрального входу в спортивний зал. 

Нагадаємо, що в березні, за фінансової підтримки міжнародного благодійного фонду «Карітас України» у спортивному залі міської комплексної ДЮСШ (вул. Свердлова, 59) був демонтований бетонний аварійно-небезпечний козирок і встановлена сучасна легка металоконструкція; старі дерев'яні вхідні двері замінені на металопластикові, а також вставлені 11 склопакетів. 

Проведені роботи суттєво поліпшили тепло-ефективність спортивного залу, оновили зовнішній вигляд. Але зробити треба ще чимало. 

Адміністрація КПНЗ «Міська КДЮСШ» закликає всіх небайдужих громадян, благодійні організації та підприємства, по можливості, надати посильну допомогу в ремонті спортивного залу. 

Ми впевнені, що, тільки приклавши спільні зусилля, у наших дітей і надалі буде можливість займатися улюбленим видом спорту.


1100Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua